AddExport hjälper CWTWorktools att växa internationellt

AddExport hjälper CWTWorktools att växa internationellt

Publicerad
2017-09-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Det nystartade företaget AddExport Sweden AB från Karlstad hjälper företag att växa internationellt. Nu får AddExport uppdraget att utveckla det Kilsbaserade företaget CWTWorktoolsAB:s försäljning i Sydeuropa.

Bakom företaget AddExport står Markus Ryberg och Magnus Haugerud, som under många år arbetat internationellt med affärsutveckling och försäljning.

Uppdraget avser att utveckla marknaden för CWTWorktoolsprodukter i nya och befintliga marknader i Sydeuropa. Produkterna inkluderar egentillverkade lamineringsbord och skärlinjalersom används i huvudsak inom skyltindustrin.

– Vi är oerhört glada att få förtroendet att utveckla CWTWorktools försäljning av lamineringsbordet CWTWorktable samt skärlinjalen LinaerCutter i nya och befintligamarknader, säger Markus Rydberg, VD på AddExport.
– Det är extra kul att CWTWorktools är ett värmländskt bolag med egenutvecklade kvalitetsprodukter, som dessutom har stor potential internationellt. Nu är det vårt jobb att sätta produkterna på kartan i sju nya länder. Lanseringen kommer ske på flertalet internationella mässor under hösten.

– Vi har senaste åren haft en otroligt bra försäljningsutveckling och tillväxt. Målsättningen med det nya samarbetet med AddExport är att få en utveckling på marknader där vi inte varit lika aktiva, säger Martin Nilsson, VD på CWTWorktools.
– Med deras rutin av internationell försäljningsutveckling kommer samarbetet stärka oss i vår fortsatta expansion

 

 

För mer information kontakta:
Markus Ryberg, VD på AddExport
markus@addexport.com
054-444 2851