Xerox lanserar ConnectKey

Xerox lanserar ConnectKey

Publicerad
2017-08-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I slutet av mars lanserade Xerox 29 skrivare och multifunktionsskrivare, utrustade med den nya tekniken ConnectKey. De nya skrivarna har enkla och säkra funktioner för att kunna jobba i farten, är anslutna till molntjänsten och har tillgång till funktioner som ökar produktiviteten.
ConnectKey-skrivarna förvandlar traditionella skrivare till smarta, uppkopplade arbetsassistenter som ska möta behoven många företag har idag. Större fokus har lagts på personliga arbetsflöden och avancerade säkerhetsfunktioner än utskrifter, kopiering och fax.
Produktportföljen har ett tydligt användarfokus och omfattar en mängd olika storlekar och hastigheter för att möta behoven hos små, medelstora och stora företag.

– Vi förstår de förändringar som sker på arbetsplatsen. Arbetsprocesserna har flyttats från skrivbordet till fickan. Arbetet är mer personanpassat och vi har därför tagit fram en uppsättning arbetsplatsassistenter som bygger på samma mobil- och molnteknik, säger Jeff Jacobson, CEO på Xerox.

De nya produktserierna heter VersaLink och AltaLink. VersaLink omfattar 19 skrivare som är utvecklade för små arbetsgrupper och utspridda team, i AltaLink-serien ingår 10 multifunktionsskrivare som är avsedda för större arbetsgrupper eller stora utskriftsvolymer.

Smidigare affärsprocesser;
Inbyggda appar hjälper organisationer att skapa arbetsflöden som är anpassade efter deras specifika verksamhet. Arkivering av patientjournaler, hantering av fastighetsavtal och fakturering inom handeln är några exempel på uppgifter som kan effektiviseras till färre och snabbare steg genom digitala arbetsflöden i enheten.
Branschledande användarupplevelse;
Alla de 29 produkterna drar fördel av Xerox mångåriga forskning inom området och har ett liknande och anpassningsbart, användargränssnitt som är unikt för Xerox arbetsplatslösningar. Den tryckkänsliga skärmen påminner om en surfplatta och kan anpassas för olika arbetsmiljöer eller användare.
Redo för mobilen och molnet;
Information flyttas enkelt från enheten till molnlösningar som Dropbox, Office 365 eller Google Drive. De som arbetar mobilt kan skriva ut trådlöst från vilken enhet som helst.
Säkerhet för både enheten och din information;
ConnectKey-tekniken garanterar omfattande säkerhet för systemkomponenter och sårbara ingångar. Tekniken ger skydd mot obehörig åtkomst till enheter och håller all kommunikation och information konfidentiell genom kryptering och bildöverskrivning.

Genom samarbeten med branschledare inom nätverkssäkerhet erbjuder ConnectKey ökad säkerhet som ser till att de är, övervakade och tillförlitliga även i de mest säkerhetsmedvetna arbetsmiljöerna. AltaLinks multifunktionsskrivare har dessutom McAfee installerat.