Xerox nya tryckpressar

Xerox nya tryckpressar

Publicerad
2017-06-02
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Xerox lanserade i början av april tre nya tryckpressar i serien Versant. De nya tryckpressarna kan hjälpa tryckerier att öka automatiseringen och tillväxten genom bättre bildkvalitet, större bildlatitud och avancerade efterbehandlingsfunktioner. Modellerna går under namnen Versant 180, Versant 180 Performance Package och Versant 3100.

– Versant-serien har redan etablerat tryckpressar som riktiga arbetshästar hos tusentals tryckerier över hela världen. De nya Versant-tryckpressarna har utökade automatiseringsfunktioner som maximerar upptid, minskar avfall, ger snabbare leveranstid och utökade användningsområden, säger Ragni Mehta, affärsområdesansvarig för Arkmatat produktionstryck på Xerox.

Versant ger större kapacitet och produktionsförmåga genom automatiseringverktyg som spektrometer, broschyrhäft med fullt utfall, hålslag, fyrkantsrygg och andra avancerade efterbehandlingsalternativ, för i stort sett alla tänkbara tillämpningar.
Tryckpressarna hanterar allt från skuret och efterbehandlat marknadsföringsmaterial, direktreklam, skyltar, rapporter eller tidningar med fullt utfall, på ett brett utbud av media och i storlekar från 66 cm långa ark.

Pressarna kan producera från 80 till 100 sidor per minut och erbjuder hög bildkvalitet med Ultra HD-upplösning och 10-bitars teknik; som ger fyra gånger mer pixlar på ett papper i jämförelse med andra tryckpressar.

Pressarna finns tillgängliga för beställning på de flesta marknader.