Xerox på fler orter

Publicerad
2017-05-03
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

På fyra orter har Arkitektkopia installerat nya Xerox C60 pressar, med integrerad efterbehandling. Tryckpressarna är anpassade, för att producera alla typer av trycksaker för marknad och information. Det är i Örebro, Linköping, Norrköping och Karlstad, som de nya digitalpressarna har installerats.

– Vi vill satsa på dessa orter med högre kundnärvaro och ökad leveransförmåga. Med nya maskiner på varje ort ökar vi kvaliteten och kortar ledtiderna för jobb som kräver extra snabba leveranser, säger Gunnar Duintjer, VD på Arkitektkopia.

– Primotek har under många år levererat Xerox-tryckpressar för småformatstryck till oss och stabiliteten i både produktion och service är hög. Detta blir ännu viktigare framöver när leveranstiderna kortas.
– Vi är väldigt trygga med att utveckla samarbetet ytterligare med Primotek med den här strategiska investeringen.