NEC lanserar Solutions Zone

Publicerad
2017-03-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Plattformen Solutions Zone är en gratis, webbaserad informationstjänst för professionella slutanvändare, distributörer, återförsäljare och NECs eco-partners.
Plattformen visar upp och ger kunskap om olika installationslösningar från verkligheten, både på europeisk och på lokal nivå.

På NEC Solutions Zone finns lösningar för flera olika branscher, exempelvis flyg och transport, biografer, kontorsmiljöer, digital utomhusreklam, utbildning, hälsa och sjukvård, retail och mycket mer. Som slutkund finns en mängd olika helhetslösningar att välja mellan, då kringutrusningsleverantörer även ges möjlighet att visa upp sina produkter, lösningar och tjänster.

När det kommer till display-applikationer har alla branscher olika krav. De flesta projektorer och displayer kräver en rad extra produkter, som mediaspelare, mjukvara, högtalare, ställningar, fästen och hållare, för att kunna fungera som det är tänkt. På NEC Solutions Zone kan användare välja bland olika beprövade kombinationer av extraprodukter byggt kring NECs skärmteknik för att skapa egna, skräddarsydda lösningar.

– På NEC är vi i ständiga samtal med våra slutkunder, systemintegratörer, tredjepartleverantörer och service partners, för att skapa framtidssäkra och skalbara displaylösningar, säger Henrik Breda, nordisk försäljnings- och marknadsdirektör på NEC Display Solutions
– Genom att lyssna på behoven har vi skapat en plattform som breddar valmöjligheterna kring lösningar, som fungerar med NEC skärmteknik i olika vertikaler. Det gör att kunder enkelt kan skapa den perfekta lösningen för deras specifika visuella behov.

Plattformen är tillägnad NECs partners och kommer skapa win-win lösningar för alla involverade med fördelar som;

• Differentiering mot konkurrenter genom att stötta och förenkla en nu komplicerad köprocess av skärmlösningar.
• Etablerandet av en plattform som enkelt kan göras tillgänglig för en bredare publik.
• Hjälper partners att få kontakt och kommunicera med nya B2B-kunder direkt

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman