NEC tar digital signage till nästa nivå

Publicerad
2017-02-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

De nya P- och V-serierna med storformatsskärmar ger enkelt tillgång till integrerad intelligens, som är smart ansluten till Internet of Things för modern digital skyltning.

NEC lanserade nyligen de två nya bildskärmsserier, P- och V-serien, med flera professionella storformatsskärmar för digital skyltning och presentationsteknik. De nya skärmarna är en del av NECs nya plattform, Open Modular Intelligence, vilket gör det möjligt att skapa skräddarsydda, digitala skyltlösningar.
Med skalbar datorprestanda i form av Raspberry Pi eller Open Pluggable Specification för slot-in datorer kan integreras i skärmarna för att skapa en smidig installastionslösning.

De nya serierna består av tre modeller vardera vilka varierar i storlekar från 40 till 55 tum. Med elegant och slimmad design gör båda serierna det möjligt att skapa diskreta, integrerade skyltlösningar. De nya bildskärmarna passar bra för installationer i detaljhandeln, museimiljöer, snabbmatsrestauranger, informationstavlor på flygplatser och företagsskyltning och även på offentliga platser.
Tack vare båda seriernas kraftiga ljusstyrka kan budskap visas med god läsbarhet även i ljusstarka miljöer. V-seriens bildskärmar med en ljusstyrka på 500 cd/m^2 ger god läsbarhet vid vanliga ljusförhållanden. P-serien har en högre ljusstyrka på 700 cd/m^2 som ger en god läsbarhet vid extra ljusa förhållanden.
Båda skärmserierna minskar reflektioner genom den antireflexbehandlade ytan.

– Många branscher är idag på jakt efter nya sätt att förbruka sina lösningar för digital skyltning och använder sig av avancerade applikationer. Våra nya seriers modulära uppbyggnad ger företag flexibiliteten att när som helst uppgradera skärmarnas styrka genom att sömlöst integrera en av NECs alternativ för OPS slot-in datorer, Raspberry Pi eller signalgränssnitt för innehållsflöden och datoranvändning, säger Erik H. Okstad, Nordic Field Sales Engineer på NEC.

Miltisync-serierna P och V levererar förbättrad bildprestanda genom sin SpectraView Engine, en färgstabiliseringslösning som för flaggskeppsserien P ger fullkontroll över ljusstyrka, färger och bildåtergivning. Kombinationen av hög färgprestanda och breda visningsvinklar, med en bildhantering på 12 bitar samt inbyggd hårdvarukalibrering, gör det möjligt att få konsekvent och exakt bildåtergivning.
P- och V-seriens storformatsskärmar är lätta att både installera och använda. Med hjälp av den kostnadsfria fjärrövervakningsprogramvaran NaViSet Administrator 2 kan företag hantera alla anslutna bildskärmar och projektorer från en central enhet. Urvalet av industriella komponenter och designen av P- och V-serien säkerställer oavbruten drift dygnet runt, vilket gör bildskärmarna lämpliga även för kritisk 24/7-användning.

SM217 NEC tar digital signage till nästa nivå