David Beckham och Kevin Hart i ny H&M-kampanj

Publicerad
2017-01-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

I H&M-kampanjen av nya Modern Essentials selected by David Beckham ger sig ikonen David Beckham och komikern Kevin Hart ut på en roadtrip. Filmen bygger vidare på historien från duons första reklamfilm; då Kevin Hart förberedde sig för rollen som David Beckham i en fiktiv dokumentär.
I den nya kampanjfilmen får vi följa Kevin Hart, när han ska spela huvudrollen i; I, Beckham: The Musical. Reklamfilmen lanserades på H&Ms hemsida den 26 september.

David Beckham och Kevin Hart i ny H&M-kampanj

– Det var fantastiskt roligt att spela in den första kampanjfilmen med Kevin, så vi kände att vi måste göra en uppföljare och tog oss samtidigt friheten att vrida storyn ännu ett varv.
– Jag hoppas att alla kommer att gilla filmen – vi hade i alla fall väldigt kul när vi spelade in den, säger David Beckham.

– Det känns kul att än en gång få visa världen det, som alla egentligen redan vet; att det är jag som är inspirationskällan bakom David Beckhams stil. Allt ni ser har han kopierat från mig, säger Kevin Hart.

I den nya kampanjen får vi följa med David och Kevin på en roadtrip från Los Angeles till Las Vegas, där de ska träffa finansiärer till en ny Vegas-musikal. Under resan lever sig Kevin in i rollen som David på ett sätt som tar sig alltmer extrema uttryck. I kampanjfilmen visar David och Kevin plagg från kollektionen.

– David och Kevin är båda riktigt stiliga i kampanjen. Kollektionen Modern Essentials ger alla män chansen att kombinera och sätta samman en fantastisk och personlig stil. Flygarjackan och den randiga tröjan är nya must-haves och självklara plagg för säsongen, säger Andreas Löwenstam, chefsdesigner för herrmode på H&M.

Kampanjfilmen har regisserats av Fredrik Bond, som har gjort de två senaste David Beckham-reklamfilmerna för H&M. Den filmades utanför Los Angeles i maj och David avslöjade sin nya kampanj med Kevin genom att lägga upp en bild från inspelningen på Instagram.
Modern Essentials selected by David Beckham kommer att finnas i alla H&M-butiker, som säljer herrkläder och online från den 29 september.

sida 24 David Beckham & kevin hart