Projector Innovations Brand of the Year till Ricoh

Publicerad
2017-01-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Ricoh har fått utmärkelsen Projector Innovations Brand of the Year på VAR Middle East Choice of Channel Awards i Dubai. Utmärkelsen uppmärksammar branschbästa inom informations- och kommunikationsteknik i Mellanöstern.

– Vinsten visar vilka möjligheter Ricohs projektorer har. Kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika har sett hur mångsidiga, användarvänliga och prisvärda de är.

– Utbudet är brett med allt från skrivbordsenheter till kortskjutande, och lösningarna är perfekta både för spontana och planerade presentationer.

– Prestandan är allround och enheterna intuitiva, vilket är viktigt när många användare ska dela på en och samma enhet. En full uppsättning anslutningsmöjligheter och hjälpsamma anvisningarna på skärmen gör det enkelt även för nybörjare att hålla en presentation, säger Kristoffer Birkedahl på Ricoh Sverige AB.

 

Detta är den senaste utmärkelsen i en hel rad för Ricohs Communication Services. Nyligen vann deras kommunikationsprodukter i tre kategorier på ISE 2016 Awards; den mest kreativa nya produkten, det bästa nya mötesrummet, och den bästa nya trådlösa produkten.

 

Framöver planerar Ricoh att utöka sitt utbud kommunikationstjänster ytterligare. Inom Connect & Collaborate-erbjudandet finns, förutom en rad kraftfulla projektorer, även videokonferenslösningar, innovativa mötesrum och lösningar för digital skyltning. Ricoh kommer även fortsättningsvis att arbeta tillsammans med kund för att skapa specifika lösningar som driver arbetsplatsinnovation.