Textilskärare med precision

Textilskärare med precision

Publicerad
2016-12-01
Skribent
Redaktionen

Schneidler Grafiska presenterar Meevo MKF 320, som är en textilskärmaskin med en synnerligen hög grad av automatisering.Den är upp till 7 gånger snabbare än manuell skärning. Den skär flertalet typer av textilmaterial och är mycket användarvänlig med enkel hantering av laddning och upprullning.
Hög driftsäkerhet ger minskat behov av övervakad produktion och behovet av underhåll är lågt. Åtta roterande skärknivar möjliggör skärning av fyra paneler i bredd samtidigt och textilmataren styrs av en fotocell, som korrigerar snittets anpassning i realtid.
Helautomatisk XY-skärning säkerställer att snittet alltid är rakt och i linje. Dubbla knivblad minskar spillet och ett tråg samlar upp skurna paneler och skyddar produktionen från att bli smutsig. Dessutom finns 6 dubbelbladsknivar som tillval, vilket möjliggör skärning av sju paneler i bredd samtidigt.