Newport firar extra i jul

Publicerad
2016-12-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Lagom till julhelgen öppnar Newport sin traditionella julshop, som är välfylld med allt man kan tänka sig inför julens festligheter.

– I år har vi satsat extra på belysning i form av egentillverkade ljusslingor och julstjärnor. Stämningsfull belysning är extra viktig på julen och våra kunder har efterfrågat mer och olika typer av belysning.
– Därför har vi nu tagit fram en helt egen kollektion, säger Bo-Wilhelm Horndahl, VD och ägare av Newport.

Ljusslingorna är lika fina i granen som i en skål av glas eller runt en dörrkarm. Adventsstjärnorna finns i flera färger och har olika mönster, som sprider ljuset på ett fint sätt.
Utöver belysningen finns allt man kan tänka sig i form av juldekorationer. Med mängder av olika glimrande julgranskulor, grandekorer, toppstjärnor, adventsljusstakar och julprydnadssaker är shoppen unik av sitt slag.

I över 10 år har Newport satt upp julshoppen på NK Stockholm och kunderna kommer tillbaka.

– Det finns en stor efterfrågan av finare juldekorationer, som är mer bearbetade.
– Det har vi tagit fasta på och har samlat noggrant utvalda julprodukter i vår julshop, säger Bo-Wilhelm Horndahl.

Newport har haft en kraftig tillväxt under de senaste åren, med en positiv försäljningsutveckling. Den alltjämt växande inredningstrenden samt den starka internethandeln i Sverige har bidragit till en god lönsamhet och företaget satsar nu på att öppna fler butiker runtom i Sverige samt stärka positionen inom e-handeln. Newport bedriver idag en butikskedja med fem butiker, varav en butik på NK om 920 kvm.

SM816 Newport firar extra i jul 87d4a15f41c81753_org