Unik LED-modul för sidobelysta ljuslåder

Publicerad
2016-11-03
Skribent
Redaktionen

Gop, Glasfiber & Plastprodukter, introducerar nu PosterBox 3, en unik LED-modul från amerikanska SloanLED med patenterad teknik för sidobelysning. Den är särskilt framtagen, för att ge en jämn ljusspridning i stora och tunna ljuslådor. Modulen klarar så tunna lösningar som 50 mm för enkelsidiga applikationer och 100 mm för dubbelsidiga.
Ljusflödet på 1700 Lumen per modul ger en jämn ljusspridning utan ränder och fläckar i ljuslådor och är anpassad för att belysa ljuslådor upp till hela tre meter.

Bengt Andersson, produktchef på gop, ser mycket positivt på den nya produkten, eftersom skyltbranschen länge efterfrågat en högkvalitativ LED-modul, som ger ett jämnt ljusflöde i stora och tunna ljuslådor med sidobelysning.
Dessutom har produkten en mycket slimmad konstruktion, som ger en snabb och enkel installation. Mycket energisnål och konstant strömlösning bidrar till lång livslängd med bibehållet ljus.

PosterBox 3 finns i utförandena Short 850 Lumen (L251 x B38 x H16 mm) och Long 1 700 Lumen (L501 x B38 x H16 mm) och levereras i kedjor om 6 st.

SloanLED är en väletablerad producent med lång erfarenhet av LED till ljusskyltar. Företaget grundades i USA 1957 och är en av de största aktörerna i branschen. Sedan start har de utmärkt sig genom att ständigt ligga i framkant med nya produkter och innovationer. Gop är exklusiv distributör av SloanLEDs produkter i Sverige och Norge.

sida 6 Unik LED-modul för sidobelysta ljuslåder
scanna QR-koden!