AddExport lanserar ny foamplotter

Publicerad
2016-09-06
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Det nystartade företaget AddExport Sweden AB från Karlstad hjälper företag att växa internationellt. Nu får AddExport generalagenturen i Skandinavien för Obelisk Turbo S från det ungerska företaget Vasco Hungary KFT.

Bakom företaget AddExport står Markus Ryberg och Magnus Haugerud, som under många år arbetat internationellt med affärsutveckling och försäljning. Markus Ryberg har tidigare arbetat som marknadschef och affärsutvecklare på Rollsroller AB och Magnus Haugerud har tidigare arbetat som teknisk chef och säljare på Rollsroller AB.

AddExport lanserar nu en ny typ av kompakt foamplotter; Obelisk Turbo S, som är ett komplett system, för att enkelt tillverka prisvärda profilbokstäver och tredimensionella figurer i det ultralätta materialet XPS eller EPS (polystyren).

Obelisk Turbo S levereras med den smarta och egenutvecklade programvaran Stella-Obelisk, vars unika användarvänlighet skapar skärfiler med automatik. Programvaran stödjer import av vektorgrafik från de flesta filformat.

– Med Obelisk Turbo S kan alla enkelt tillverka prisvärda profilbokstäver. Maskinen tar otroligt liten plats och passar hos alla skyltföretag och monterbyggare.
– Vi påbörjar försäljningen nu och kommer visa Obelisk Turbo S på mässor och öppna hus under hösten, förklarar Markus Ryberg, VD på AddExport.