Planka Craft

Publicerad
2016-02-02
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

I tidningen Resumé presenterar Craft en annorlunda taktik, för att komma tillrätta med plagieringen av deras produkter. Artikeln lyder; Craft – så plankar du oss.

Craft är trötta på att ofta bli kopierade av konkurrenter. Därför lägger man nu ut sina mallar och metoder till underställen direkt på nätet. Målet med den nya kampanjen är att bevisa att Craft gör världsledande underställ. Trots att konkurrenterna försökt kopiera dem genom åren har ingen lyckats nå upp till deras standard, menar man.

– Uppgiften var att bevisa Crafts kunnande och att deras underställ är överlägsna. Den tydligaste lösningen var helt enkelt att lämna ut alla hemligheter.
– Fast Crafts arbete och expertis går inte att kopiera genom att bara göra något som ser likadant ut. Då är det lätt för oss att vara modiga och helt utlämnande, säger Nils Rylén på Crafts reklambyrå DDB Göteborg i en kommentar till Resumé.

Kampanjen kommer att synas i flera kanaler. Till en början rullas den ut i Norden och sedan globalt.
sida 17 Planka Craft