Bästa någonsin

Publicerad
2016-02-29
Skribent
Redaktionen

Det var deltagare, som hyllade GlassPrint 2015 som det bästa eventet någonsin i branschen. Konferensen och utställningen; GlassPrint 2015 arrangerades i Düsseldorf, Tyskland i slutet av november och presenterade senaste av trender och utveckling för en internationell publik.
Det var sjätte gången, som den här tillställningen arrangeras och nu med en rekordpublik på ca 200 glastillverkare, glasdekoratörer, slutanvändare och leverantörer från 26 olika länder, inte bara från hela den europeiska kontinenten, utan även från långväga destinationer som Kanada, Kina, Japan, Korea, Kuwait och USA.
Det två dagar långa programmet gav delegaterna möjligheter att upptäcka de senaste avancerade teknikerna för utskrift på bl a arkitektoniskt glas, bilglas och
ihåligt glas och det med hjälp av bl a med olika digitala applikationer.

Bästa någonsin