Nytt bläck från Roland DG

Publicerad
2016-01-22
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Ecosol Max 3 är den senaste versionen av Roland DGs prisbelönta ecosolvent bläck. Bläcket erbjuder överlag ännu bättre prestanda med ytterligare snabbare torktider, större kassetter och till ett lägre ml-pris. Självklart med samma höga tillförlitlighet, kvalitet, täckning och hållbarhet som Roland Ecosol Max är känt för, skriver Folie & Papper i sitt nyhetsbrev.

Från och med nu levereras alla nya maskiner från Folie & Papper med Ecosol Max 3, men man erbjuder även äldre installationer att på sikt uppgradera till det nya bläcket.

Ecosol Max 3 bläck finns i CMYK, Lc, Lm och Lk och kan kombineras med Ecosol Max 2 både vita och metallic-bläck (för maskiner som använder dessa bläckfärger). Bläcket är förpackat i 500 ml-kassetter, som utformats för att tillgodose behoven hos de kunder som kör stora produktioner. 220 ml-kassetter erbjuds för kunder med lägre produktion.

Ecosol Max 3 har en extremt bred färgskala, som ger rika, levande och solida färger och som ser fantastiska ut på både nära eller långt håll. Bläcket torkar snabbt och är kompatibelt med all printmedia på marknaden, vilket gör att man kan hantera utskrifter direkt efter de rullat ur printern.

nytt bläck roland dg