Esko-lösning klarar canvas-produktionen

Publicerad
2015-12-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Londonbaserade PhotoBox, ett av Europas ledande tryckerier när det gäller produktion av personliga produkter. För att tillförsäkra sig om en fortsatt tillväxt inom canvas-produktionen har man investerat i en Esko Kongsberg XN22, som är en digital efterbehandlingsenhet och Automation Engine, som är en prepress workflow-lösning.

– Vi slog volymrekordet i canvasproduktionen under högsäsong förra året och jag är övertygad om att vi det här året, med vår nyligen rationaliserade och automatiserade drift, kommer att slå det igen, säger James Lawrence Jonas, teknisk direktör på PhotoBox.
– Vi räknar med en fortsatt ökande efterfrågan på våra dukprodukter, som kunden önskar få anpassade för sina hem och arbetsplatser.
– Den robusta lösningen med bl a automatiserade arbetsflöden gör att vi kommer att kunna behålla våra höga servicenivåer och utmärkta produktkvalitet.

SM615 Esko-lösning klarar canvas-produktionen ESK_pr1055_Photobox_Esko Kongsberg_1