Orafol med specialeffekter

Publicerad
2015-10-08
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

På senaste Fespa-mässan i Köln, presenterade Orafol en helt ny serie med premium carwrappingvinyl; Oracal 970 Premium Shift Effect Cast. Den visades för publik för första gången på den här mässan.

Det nya materialet är en vinyl, som skiftar färg. Det tar carwrapping till helt nya nivåer. Färgskiftningseffekten är beroende på vilken vinkel man ser materialet ifrån. Det är möjligt att skapa helt nya och unika utseenden. Vinylen kan användas både för helinklädning eller som tuning, för att framhäva speciella delar av fordonet; t ex motorhuvar, bagageluckor, tak, dörrhandtag, instrumentbrädor eller fälgar. Allt för att uppnå en unik effekt. Detta skapar en exotisk, iögonfallande och levande yta, som inte kan göras med lackfärg.
Vinylerna finns med både blank och matt yta och dessutom med eller utan RapidAir .

– Orafol har i många år varit ledande vad det gäller grafisk vinyl för fordonsdekorer. Vi lyssnar på marknaden och vi kommer med lösningar, för att matcha marknadens behov, säger Evelyn Zocher, försäljnings- och marknadsdirektör för Orafol Graphic Products Division.
– Vi tror, att trenden för unika specialvinyler är på uppgång och vi är verkligen glada att ha introducerat den första vinylen i vårt sortiment, avslutar Evelyn Zocher.

orafol med specialeffekter