Ett par illaluktande skor

Publicerad
2015-10-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

En dag fick Vincent Schaffler nog av hans dotters illaluktande fotbollsskor. så han började att testa alla möjliga produkter, utan något resultat. Vincent sa till sig själv; det är klart att det finns en lösning – jag måste bara komma på den …

Resultatet blev SmellWell; en genialisk innovation, som verkligen fungerar. SmellWell är en produkt, som kombinerar gamla husmorsknep och ny teknik. Nyckeln till framgången är den fantastiska effekten och att den är riktigt snygg.
SmellWell är små färgglada tygpåsar med ett naturligt innehåll, som fungerar genom att absorbera fukt och neutralisera pH-balansen. På ett sånt sätt tar man bort miljön, där illaluktande bakterier trivs och frodas. Redan efter ett par dagars användning avtar lukten. Produkten innehåller inga bakteriedödande ämnen.