Satsar på stora volymer för textiltryck

Publicerad
2015-08-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Epson lanserar sitt senaste tillskott inom färgsublimineringsskrivare och svart bläck med hög densitet; en ny SureColor SC-F9200-skrivare och svart HDK-bläck, som hjälper tillverkare, att framställa massproducerade textilier med hög kvalitet snabbt och konsekvent. Samtidigt som kostnaderna hålls nere.
Sublimineringspapper finns också, för att säkerställa att samtliga element harmoniserar i syfte att framställa ett stort antal olika textilier, t ex kläder, sportkläder, heminredning samt mjuk skyltning och flaggor med bästa möjliga resultat. Tack vare medföljande garanti och servicesupport kan tillverkarna åtnjuta Epsons högkvalitativa produkter med ett större lugn, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Högkvalitativa textilier med fantastiska färger och klarhet kan skapas snabbt, tack vare Epsons PrecisionCore-teknik och två TFP-skrivhuvuden. Dessa arbetar unisont med ett nytt svart HDK-bläck, det senaste tillskottet i bläckserien UltraChrome DS, som utvecklats för användning inom textiltryck i syfte att skapa djupa, naturligt svarta nyanser och täta skuggor.

Richard Garp, ansvarig för storformatsskrivare på Epson i Sverige, kommenterar:

– Epson inser hur viktigt det är för våra kunder att hålla sina totala kostnader nere. Med SC-F9200 blir det enkelt att uppnå en mycket låg kostnad per kvadratmeter, detta tack vare de mycket omfattande bläckbehållarna samt bläcket Epson UltraChrome DS.
– Användarna kan också ytterligare sänka sina kostnader genom att använda vårt nya svarta HDK-bläck, som kräver mindre bläck för att skapa täta, neutrala svarta nyanser, vilket hjälper till att sänka den totala bläckförbrukningen.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman