Saldo på klockan

Publicerad
2015-08-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Länsförsäkringar är först ut i Sverige med att ha en banktjänst för den allt mer populära Apple Watch.

– Vi satsar stort och fokuserat på utveckling av digitala kundmöten. Vi vill erbjuda våra kunder smarta digitala tjänster, som underlättar deras vardag, säger Rikard Josefson, VD Länsförsäkringar Bank.
– Vi jobbar innovativt och i samverkan med våra kunder för att utveckla branschens bästa och mest uppskattade digitala tjänster.

Först ut är funktionen Snabbsaldo, där kunden enkelt och utan inloggning kan se saldot på sitt konto. Nu behöver kunderna inte leta upp mobilen i fickan; det räcker att titta på klockan.

Apple Watch är, enligt Apples VD Tim Cook, det mest avancerade armbandsur, som tillverkats. Klockan synkas med mobiltelefonen och ger tillgång till appar och telefonifunktioner.

– Allt som går att digitalisera kommer att digitaliseras och vi kommer mer och mer att använda uppkopplade föremål, sk wearables.
– Apples klocka är ett sådant exempel och dröjer inte länge, innan det här blir en naturlig del av vår vardag, säger Susanne Bergh, chef Digitala kanaler på Länsförsäkringar Bank.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

SM515 Saldo på klockan b418ee48c87249bb_org