Snickers Workwear firar 40 år

Publicerad
2015-07-08
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nu firar Snickers Workwear 40 år, som ett av de ledande varumärkena inom arbetskläder för hantverkare i hela Europa. 40 års-jubileet kommer att präglas av spännande lanseringar av professionella produkter för hantverkare. I lanseringen inkluderas bl a en helt ny Service Line-serie och nya D3O-knäskydd.

40-årsjubileet utgör en milstolpe i Snickers Workwears historia med att förse en yrkeskår av hantverkar med arbetskläder av hög kvalitet. Snickers grundades av elektrikern Matti Viio 1975, då han fick nog av arbetskläder som inte var tillräckligt bra. Sedan dess har Snickers Workwear utvecklat arbetskläder, som lämpar sig för hantverkare och deras behov, vilket ger dem en helt ny nivå av säkerhet, skydd och funktionalitet. Bland de nyheter som har utmanat industrin för arbetskläder är banbrytande lösningar, som hölsterfickor, knäskyddsfickor, den multifunktionella verktygsvästen och 3D-designade arbetskläder.

Nu 40 år senare fortsätter man att vara en föregångare för tillförlitliga arbetskläder. Idag förser man hantverkare på fler än 20 marknader med arbetskläder av mycket hög kvalitet.

Snickers Workwear firar 40 år