Ny VD för Schneidler Grafiska

Publicerad
2015-07-03
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Mattias Jaginder har utsetts till ny VD för Schneidler Grafiska.Han kommer närmast från ViFlow Group, där han var VD och han tillträdde sin nya befattning i maj.
Under sina tre år på ViFlow Group, en företagsgrupp som tillverkar och marknadsför
värmeväxlare, trycktankar och processutrustning för industrikunder inom främst Papper och Massa, Kemi samt Energi, har Mattias Jaginder arbetat med utveckling av försäljningsarbetet och implementering av effektiva produktionsstrategier

Mattias Jaginder har en civilingenjörsexamen inom Industriell Ekonomi från Linköpings Tekniska Högskola och har därefter innehaft olika befattningar inom Atlas Copco Compressor och ITT Flygt. Närmast innan VD-rollen på ViFlow Group var han nordisk försäljningschef för kap- och sliputrustningsföretaget Tyrolit.
Genom dessa roller har han skaffat sig en gedigen erfarenhet inom ledarskap, försäljning, marknadsföring och affärsutveckling.

– Schneidler Grafiska är ett företag med en lång och framgångsrik historia. Inom företaget finns otroligt mycket erfarenhet och kunskap från grafisk industri, men jag tror att jag kan tillföra lite nya infallsvinklar och kompetenser som jag har skaffat mig från andra företag och branscher.
– Jag ser verkligen fram emot att vidareutveckla företaget tillsammans med medarbetarna, säger Mattias Jaginder.

Kristoffer Skantze lämnar i och med detta befattningen som tillförordnad VD för Schneidler Grafiska och går tillbaks till sin position, som koncernchef för Schneidler-företagen AB.

SM415 Ny VD för Schneidler Grafiska
Mattias Jaginder

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman