Tryck i inredningen

Publicerad
2015-04-10
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Världen över ökar trenden att använda olika former av tryckta material och dekorer i inredningssammanhang. Den utvecklingen för också med sig att allt fler söker nya kreativa samarbetspartner från olika branschsegment, som kan tillföra kunskap, kompetens och erfarenhet när det gäller tryckt inredning.

Därför anordnade ESMA en konferens; Printed Interior Decoration (PID) i Düsseldorf i slutet av november. Syftet var att arrangera en mötesplats och koppla samman olika professioner inom områden som arkitektur, byggindustri, möbler/inredning och självklart den grafiska branschen i bred bemärkelse; t ex storformat, screen mm.

På den här PID-konferensen, som var den första i sitt slag, presenterades många innovativa lösningar; samtidigt som deltagarna kunde ta del av oanade möjligheter och förutsättningar till alternativa partnerskap inom bygg, inredning och print.

SM814 Tryck i inredningen ESMA_pr14010_PID_CampariSoda_Lounge