Fler från Samhall

Publicerad
2015-04-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Under 2014 rekryterades hela 1 122 av Samhalls medarbetare av andra arbetsgivare. Det är den högsta andelen som uppmätts i bolagets 35-åriga
historia och innebär att Samhall överträffade ägarens, den svenska statens, målsättning om övergångar till andra arbetsgivare.

Samhall AB har som uppgift att utveckla personer med funktionsnedsättnings arbetsförmåga genom arbete i efterfrågade jobb. Varje år sätter bolagets ägare upp ett mål om hur många medarbetare som ska ha utvecklat sin anställningsbarhet, så mycket att de kan lämna Samhall för ett arbete hos andra arbetsgivare.

– Det låter kanske lite konstigt, men ingen blir gladare än jag när andra företag rekryterar våra fantastiska medarbetare. Det gör att vi kan öppna dörrarna för ännu fler personer, säger Monica Lingegård, VD för Samhall AB.

Fler från Samhall