Roland DG lanserar avancerad nyhet

Publicerad
2015-03-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

CAMM-1 GS-24 har robust kvalitet, omgjorda skärvagn och knivhållare, 10 x överlappning och skärkapacitet, 350 g skärtryck (en ökning med 40% jämfört med sin föregångare) och tillåter användaren att skära en mängd olika material, även tjocka och täta, på 50 – 700 mm breda med lätthet och precision. Den är dessutom utrustad med en kraftfull, hållbar digital servomotor, skriver Marabu i ett pressmeddelande.

GS-24 är byggd för optimal effektivitet, mångsidighet och produktivitet. Den är kapabel att skära vinyl, twill, transfer och även magnetiska material och kartong, med hastigheter på upp till 500 mm per sekund. Med sin kombinerade styrka, snabbhet och noggrannhet, är GS-24 ett oslagbart verktyg för att skapa högkvalitativ fordonsgrafik, skyltar och dekaler, dekorerade kläder mm.
Med hjälp av perforerad skärning kan man också enkelt producera etiketter och
dekaler för individuell försäljning.

Trots att GS-24 innehåller avancerad toppmodern teknik, är den otroligt användarvänlig. En nydesignad LCD-panel möjliggör för bekväm övervakning och kontroll.
Med den medföljande Roland Cut-Studio-programvaran kan du förstora, förminska, flytta, rotera och spegelvända bilder snabbt och enkelt.

– Sedan Roland släppte den första CAMM-1 skärplottern år 1988, har mer än 420 000 skärplottrar sålts runt om i världen, säger Satoko Yoshida, Roland DG’s Global Marketing General Manager.
– Kontinuerlig forskning, innovation och en fördjupad förståelse för de behov och önskemål som finns från marknaden, har lett till utvecklingen av vår nya GS-24; den mest produktiva och mest enkla.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

ny gammla