Gröna kassar utan kostnad

Publicerad
2015-03-03
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

Flera förpackningsföretag väljer nu att erbjuda FSC-certifierade förpackningar utan extra kostnad. FSC-certifieringen innebär att bärkassar och förpackningslösningar, längs hela kedjan, framställts enligt marknadens mest långtgående sociala och miljömässiga krav för skogsbruk. Senast ut med ett sådant erbjudande är Avisera.

– Det är nu standard med FSC-certifierat, när man beställer bärkassar från Avisera.
– Bra att veta att det inte påverkar priset utan bara medför de positiva fördelarna som FSC-certifierat ger, säger Emilie Lindqvist, marknadsansvarig vid Avisera.

– Det är viktig att företag tar ansvar för sin produktion, som Avisera gör. Det gör det enklare för företag och konsumenter att göra aktiva val, som är bra för människor och våra skogar, säger Lina Bergström, verksamhetschef vid Svenska FSC.