Starbucks in i ICA

Publicerad
2015-01-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

För en tid sedan har ICA Sverige tecknat ett licensavtal med Starbucks Coffee Company om att etablera Starbucks-kaféer i anslutning till matbutiker i Sverige. Kaféerna kommer att drivas av ICA enligt Starbucks koncept och med Starbucks som varumärke.
Inledningsvis planeras tre kaféer att öppnas under 2015. Dessa ska därefter utvärderas innan beslut fattas om att eventuellt etablera fler kaféer.

Sedan 1971 har Starbucks Corporation varit engagerat i etiska inköp och rostning av Arabica-kaffe av högsta kvalitet. Med kaféer runt om i världen, är företaget idag det främsta kafferosteriet och återförsäljaren av specialkaffe i världen.
Genom ett starkt engagemang för kvalitet får varje kund genom varje kopp en unik Starbucks-upplevelse.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

Starbucks-free-to-use