Lyx-snus i guldförpackning

Lyx-snus i guldförpackning

Publicerad
2015-01-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Förpackning

Världens lyxigaste snus, General Kardus Selection 2015, kommer förpackat i ett handgjort kärl av förgyllt tenn, placerat i ett exklusivt kartongschatull med guldtryck och unikt produktionsnummer. För det blygsamma priset av 799 kr är det ditt.
Den noggrant utvalda tobaken har inte malts, vilket annars är vanligt, utan har i stället varsamt skurits ner till små bitar med 0,72 mm bredd. I det gyllene kärlet fortsätter snuset att mogna och optimal smak sägs uppnås efter ungefär 8-12 veckor.

– Vi har valt ut de allra bästa skördarna från vad vi anser vara de främsta tobakssorterna i världen. Green River från Pennsylvania, One Sucker från Guatemala, Criollo från Argentina och Malawi Western från Indien, säger Carl Egeberg, produktchef för snusvarumärket General.

General Kardus Selection 2015 är en hyllning till Swedish Matchs 200-åriga historia. Snuset lanserades den 6 december förra året och de gyllene snusdosorna tillverkas endast i 4 000 exemplar, vilka säljs hos 95 utvalda återförsäljare runt om i landet.