Plastprint satsar på färger

Publicerad
2014-11-14
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

Plastprint har under hösten lanserat två helt nya muggar; Forest och Ocean.Precis som namnen förklarar består Forest av färgerna brun, mossgrön och orange och Ocean av färgerna turkos, grå och svart.

– Här har vi uppmärksammat experternas färganalyser och utifrån dem bestämt, vilka färger vi ska använda. Parallellt med detta har vi jobbat på att ta fram nya muggmodeller, något som känns nytt och annorlunda. Forest är faktiskt en helt unik Plastprint-produkt, förklarar försäljningschefen Nanci Kasto.

– När det gäller trender på marknaden är det viktigt att man är med. Precis som kläder kan gå igenom perioder, där ett plagg eller en färg är mer populärt än ett annat så kan man se samma trender hos våra promotionprodukter.
– Men det roligaste är ju att se hur stort intresset faktiskt är på de nya muggmodellerna och effekterna det har fått på vår muggförsäljning. Det visar hur viktigt det är att man hänger med, säger Nanci Kasto.

SM714 Plastprint Ocean