Komplett molnbaserad kassalösning

Publicerad
2014-11-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Uppstickarföretaget Onslip, som utvecklar framtidens betallösningar, blir också först i Sverige med att erbjuda småföretagare en komplett molnbaserad kassalösning, med allt från kortläsare till kassaregister, i ett paket.

– Onslip gör livet som småföretagare enklare och smartare med ett molnbaserat kassaregister som kan administreras på webben, säger Daniel Rasmussen, VD på Onslip.

Linköpingsföretaget Onslip har snabbt blivit en viktig aktör på den svenska marknaden för framtidens betallösningar. Deras kortterminaler lanserades så sent som i januari 2012. Nu utökas utbudet med en komplett molnbaserad betal- och kassalösning; Onslip 360.

– Vi skippar krångel och onödiga kostnader genom att erbjuda företag att enkelt hyra vår kassalösning.
– Med Onslip blir kassa och kortterminal en tjänst och kunderna slipper binda kapital i dyr hårdvara, säger Daniel Rasmussen.

Onslips kassalösning Onslip360 inkluderar allt från molnbaserad kassaregister, Skatteverkets sk svarta låda och blixtsnabba kortterminaler till skrivare, och klarar alla Skatteverkets nya krav.

Företaget upplevde en stark tillväxt under 2013, då intäkterna fördubblades samtidigt som man nådde ett positivt resultat. Framgången bygger till stor del på grundarnas breda kunskap med över 30 års erfarenhet av restaurang, kafé, och bar kombinerat med över 20 års erfarenhet av att utveckla och driva avancerade internettjänster.

Onslip
Daniel Rasmussen

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman