Väggfolie tar bort dålig lukt

Publicerad
2014-08-14
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

Nonbye lanserar tillsammans med producenten MACtac en helt ny folie, som kan användas som väggdekor med bilder, mönster, som färg eller med profilbudskap; samtidigt som dålig luft försvinner eller reduceras.
Många miljöer i butiker eller på arbetsplatser skulle upplevas trevligare med mindre eller ingen dålig lukt alls.

Den nya OLF-folien (Odour Laminate Foil) är laddad med ett speciellt ämne som neutraliserar doftämnen och dålig lukt i luften. Processen varken tillför eller avger några miljöskadliga ämnen. När folien är mättad med neutraliserad dålig luft kan den återladdas genom tillförsel av nytt neutraliseringsämne.

Produkten passar miljöer som har störande dofter eller störande lukt som exempelvis offentliga toaletter, soprum, pantstationer i butiker, i omklädningsrum eller utrymmen inom sjukvården samt process- och tillverkningsindustri, där miljön lätt störs av dofter. OLF-folien kan monteras på de flesta ytor som t ex målade väggar, betong, plast, kakel, tegel och metaller mm. Produkten har redan använts på installationer runt om i Europa där den visar att en upplevd stark doft redan efter 24 timmar upplevs som svag.

Nonbye är verksamt inom design, projektledning, produktion och montage av ljusskyltar, dekaler, fordonsdekorer och point of salesenheter. Man tillhandahåller också produkter till butiksinredningar och andra typer av program och produkter för profilering av företag och organisationer.
Verksamheten är både nationell och internationell. Nonbye hjälper företag och organisationer med att säkerställa sin grafiska identitet och sitt varumärke på ett professionellt sätt.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

SM813 Nonbye MACtac OLF