Misco – ny Xerox-partner

Publicerad
2014-08-12
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

 

Xerox har tecknat ett nytt partneravtal med IT-återförsäljaren Misco. Partnerskapet innebär att Misco blir ny återförsäljare av Xerox-produkter och -tjänster i Sverige.

– Genom det nya partneravtalet blir vi en ännu starkare leverantör och får ett välkänt varumärke med erkänt bra produkter och tjänster i vårt utbud. Vi ser även en stor möjlighet att sälja till offentlig sektor genom Xerox befintliga ramavtal.
– Dessutom kan vi nu erbjuda Xerox större maskiner som vi upplevt en stor efterfrågan på, säger Michael Lagerström, försäljningschef på Misco.

Sedan tidigare är Misco en certifierad partner till Xerox i flera europeiska länder, vilket även bidragit till det svenska partneravtalet.

– Partneravtalet med Misco är ett naturligt steg för Xerox Sverige då vi nu satsar mycket på att utöka vår partner- och återförsäljarkanal ytterligare.
– Misco är progressiva i sitt företagande och är ett kvalitetsbolag med globala ambitioner som vi är glada att få som ny försäljningspartner, säger Bengt Ceder, kanalansvarig på Xerox Sverige.

SM414 Bengt Ceder Xerox ab00ec1698251aca_org
Bengt Ceder