Esko visade framtidens emballagelösningar

Publicerad
2014-08-11
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

Bland de företag, som ställde ut på Interpack 2014, som gick av stapeln i Düsseldorf, Tyskland, den 8-14 maj fanns Esko, som är en av de världsledande inom programvara för förpackningsmanagement, design och prepress. Vad passar då bättre än att visa upp sig på Interpack, den internationella mässa för förpackningsindustrin och relaterade processtekniker.

– Eskos mål och ambitioner är att lösa affärsproblem för varumärkesägare, premediaföretag och förpackningsförädlare och de arbetar för att möta behoven hos en krävande och snabbt föränderliga konsumentvärld av förpackningar, säger Christian Korte på Esko.
– Tillsammans med våra samarbetspartners presenterade vi ett komplett utbud av innovativa lösningar som tillgodoser dagens utmaningar inom den globala förpackningshanteringen och produktionskedjan.

SM414 Esko visade framtidens emballagelösningar