Kalsonger på hög höjd

Publicerad
2014-07-31
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

 

Joe Boxer är ett amerikanska kalsongvarumärket, som fick en mycket högtflygande start i Sverige på ca 9 000 meters höjd, strax ovan Trosa.
På Flight BM 366 från Stockholm till Kristianstad Österlen Airport förvandlades plötsligt mittgången till catwalk och Joe Boxer-kalsonger visades i Sverige för första gången av en rad ung män iförda ingen annat än just Joe Boxer-kalsonger.
En mycket förvånad och överraskad publik fick ett minne för livet.

– Det är just det här som är kärnan i vår idé, att finnas till för den vanlige mannen, med eller utan rutor på magen, som uppskattar hög kvalitet och komfort, säger Henrik Bergqvist, VD för Weluvit AB, generalagenten för Joe Boxer i Sverige.

SM314 kalsong på hög höjd  joe boxer