Ricoh stöttar svenska tennisungdomar

Publicerad
2014-05-08
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

Mars månad var intensiv för många av Sveriges mest lovande tennisungdomar, som tränar med svenska tennisakademin Good to Great, GTG. Ungdomar i olika åldrar tävlade i Grekland, Bulgarien, Finland, Frankrike, USA och Brasilien.

– Vi är stolta över att hjälpa akademin i deras arbete att förverkliga unga spelares drömmar, säger Magnus Christerson på Ricoh, akademins officiella IT-partner.

Sedan starten 2011 har spelare från GTG vunnit både europamästerskapen och Ungdoms-OS. Tidigare i år vann ett svenskt lag silver i europamästerskapen för 16-åringar i tennis, där samtliga singlar och dubblar spelades av juniorer från GTG.

– Vi har bestämt oss för att kavla upp ärmarna och ta tillbaka svensk tennis till världstoppen.
– Vi är stolta och glada över att Ricoh engagerar sig i Good to Great Tennis Academy och ger möjligheter för våra många ungdomar, säger Nicklas Kulti, en av akademins grundare.

– Vi är sedan länge djupt engagerade i idrottsrörelsen med extra fokus på ungdomar i våra partnerskap, enligt vår vägledande princip; Ricoh raising next generation.
– Vi har därför valt att stödja Good to Greats initiativ att ge unga och ambitiösa tennisspelare möjligheten att förverkliga sina drömmar. Det är centralt för oss att göra hållbara affärer, det innefattar även ett socialt ansvar, säger Magnus Christerson, marknadschef Ricoh Sverige AB.

Ricoh har även ett givande partnerskap med ATP-tennisen i Europa

ricoh_copiers