JV33 – en innovation på C! Print

Publicerad
2014-05-15
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

I början av februari på C! Print i Lyon, meddelade Mimaki Europe att man kommer att lansera den förbättrade versionen av JV33-serien med fokus på nya idéer, nya tillämpningar och nya marknader. I samband Fespa Digital 2014 kommer Mimaki därför att presentera den förbättrade solventskrivaren JV33, Mimakis arbetshäst i produktserien.

– C! Print är samlokaliserad med CTCO för reklamprodukter och reklamtextilier,
säger Mike Horsten, marknadschef på Mimaki Europé.
– I vår monter kommer besökare att hitta lösningar som också är tillämpliga på reklamprodukter och textilier. Framför allt är vi väldigt glada över att introducera en uppdaterad version av vår branschledande JV33, som kommer att ge våra kunder högre hastighet och kvalitet till samma pris.

Mimaki deltog i NOVA Live under mässan och printade med sin TS34-1800A, en sublimeringsskrivare på sublimeringspapper som sedan bearbetades ytterligare av andra utställare för att skapa en färdig produkt.

– Vi tycker alltid att de här demo-visningarna med flera leverantörer inblandade drar till sig en hel del uppmärksamhet på visningar, tillade Mike Horsten.
– Deltagarna arbetar nästan alltid i en miljö med flera leverantörer och demonstrationer som dessa ger möjlighet att se produktionen från början till slut, såsom det fungerar på det egna företaget.

Bättre och snabbare
Nya JV33 är en uppdaterad version av Mimakis bästsäljare. Vid den exklusiva lanseringen på C! Print var deltagarna där de första att få se denna nya spännande produkt. En viktig förbättring är tillägget av teknologin Mimaki Advanced Pass System (MAPS), som är en innovativ teknik för att minska eller till och med eliminera, bandning i högproduktionsläge och som ger omkring 10% hastighetsökning till den redan snabba skrivaren.

Personliga reklamprodukter
Mimaki kommer också att visa UV-tryck av promotionartiklar på mässan. Detta inkluderar personalisering av PR-produkter med Mimakis UJF-3042 och UJF-6042. Dessa UV-flatbäddskrivare med LED-härdning och flera bläckalternativ ger fotokvalitet direkt på artiklar med upp till 150 mm tjocklek. En exakt och levande bildkvalitet som normalt bara finns i dyrare skrivare. Dessa skrivare stöder sex färger och vitt bläck.

SM214 JV33 – en innovation på C! Print JV33faster (3)