Zünd höjer produktiviteten

Publicerad
2014-04-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

En uppsättning avancerade verktyg för att öka effektiviteten när det gäller digital skärning kommer att vara i fokus för Zünd på Ipex 2014 i London den 24-29 mars.
Som en av de ledande tillverkarna av multifunktionella digitala skärsystem, kommer man att visa en av sina mest framgångsrika produkter; Zünd S3.

S3 är ett modulärt skärsystem avsett för 24/7-drift , som erbjuder hög produktivitet och möjliggör behandling av ett brett utbud av material upp till 25 mm. Trycksaksproducenter kan välja olika nivåer av automatisering för att uppfylla specifika behov och en mängd verktyg för exakt kapning och noggranna arbeten.

På Ipex 2014 kommer Zünd också att visa en automatisk arkmatare som ytterligare förbättra S3-prestandan. Ökad produktivitet och ett helt automatiserat arbetsflöde är de viktigaste fördelarna som den nya enheten kommer att tillföra produktionsmiljön.

– Efterfrågan på effektivitet och minskade intagningstider gör att Zünd kontinuerligt investerar i forskning och utveckling av enkla metoder och verktyg för att använda digitala skärsystem.
– Vi är övertygade om att de lösningar som vi kommer att visa besökarna på Ipex 2014 kommer att hjälpa dem till en mer lönsam framtid, säger Oliver Zünd, VD.

SM214 Zund S3 Digital Cutter (3)