PaperlinX – ny återförsäljare av Epson

Publicerad
2014-04-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Epson har inlett ett samarbete med PaperlinX, som ny specialiståterförsäljare av Epsons signage-sortiment. PaperlinX levererar produkter och tjänster för skylttillverkare, tryckerier och andra bildproducenter av storformat.

Skrivarförsäljningen hos PaperlinX motsvarar närmare 40% av företagets totala försäljningsvolym och i sortimentet från Epson ingår SureColor SC-S30600, 50600 och 70600, som ger kunderna möjlighet att skriva ut bl a högkvalitativa skyltar, reklammaterial, utställningsmaterial och banderoller.
I utbudet ingår även Epsons textilskrivare SureColor F2000, F6000 och F7000, som uppfyller kundernas krav om snabba ledtider, små volymer och skräddarsydda motiv i hög kvalitet.

Första ordern
PaperlinX har som ny återförsäljare mottagit de första demomaskinerna och tagit in kunder för demonstrationer och utbildat sina tekniker i sortimentet. Den första ordern av en SureColor SC-S70600 mottogs i veckan och de eftertraktade textilskrivarna kan beställas hos PaperlinX efter årsskiftet.

– Produkterna möter våra kunders behov och förväntningar väldigt väl. Vi är mycket nöjda över att vara återförsäljare av Epsons specialprodukter.
– En av de nya och spännande nischprodukterna är T-shirtskrivaren SureColor SC-F2000, som kommer att attrahera flera av våra kunder, säger Ted Arnesson, VD på PaperlinX.

Ted Arnesson grundade Cadorit år 1988, som i somras förvärvades av PaperlinX och ingår i en australiensisk koncern som en del av VTS (Visual Technology Solutions). PaperlinX är en totalleverantör, som levererar helhetslösningar till print- och skyltarbeten och säljer maskiner, material och förbrukningsvaror.

SM213 Ted Arnesson ny återförsäljare av Epson
Ted Arnesson