Fyrtal rena esset i leken

Publicerad
2014-04-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

ACG Fyrtal är ett företag i stor expansion. När Fyrtal startade för lite mer än fyra år sedan var de bara två personer och nu har de vuxit till sju anställda. Bakgrunden till den otroligt positiva utvecklingen är den höga kompetens och service nivå som företaget står för.

– Stödet från ACG Gruppen, som är ett anrikt företag med ACG Nyström som äldsta företag, är också otroligt viktigt när man expanderar så fort, säger Rolf Valkiainen.

På lasergravyrsidan dominerar idag Fyrtal redan marknaden tack vare Rolf Valkiainens och Niclas Magnussons stora och långa erfarenhet inom branschen.

– Den nya fJet-24 UV-skrivare kommer även denna, att ta stora marknadsandelar eftersom den är dubbel så snabb och har stor användarvänlighet jämfört med likande maskiner på marknaden.
– Men även här är det viktigaste den service och support som vi erbjuder, säger Johny Sjödin, som har lång erfarenhet inom UV-branschen.

– Vi har därför även förstärkt på skrivarsidan med att flytta över Johan Holmgren som servicetekniker. Vi har under de senaste månaderna anställt två nya, först Petra Wettermark som jobbar med materialförsäljningen och kundkontakt. Inom materialförsäljningen har vi verkligen som företaget fått ett stort genombrott.

– Vi har bra material från marknadsledande leverantörer till riktigt bra priser så inte konstigt att kundstocken växer för varje dag.

– Den andra är Tobias Jacobsson som jobbar med försäljning främst med små skrivare och nålpräglare mot industrin där man söker robusta och lättanvända märksystem.

Enligt många så var 2013 ett dåligt år, men i ACG-huset var det full fart på samtliga företag och när året var slut så kunde man konstatera att ACG Gruppen hade gjort sitt bästa år genom tiderna. Det märks att ACG Fyrtal är ett hungrigt företag som inte sitter stilla, 2014 har börjat bra och de ser fram emot de kommande mässorna som man ska ställa ut på.

IMG_4297