Ägg för aktiva människor

Publicerad
2014-04-07
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

Intresset för en aktiv livsstil med motion och näringsriktig kost ökar i Sverige. Allt fler upptäcker att man blir piggare, orkar mer och mår bättre om man rör sig och äter rätt. Därför lanserar marknadsledaren Kronägg nu ett ägg för aktiva människor; Kronägg Aktiva.

– Genom att ge våra frigående svenska värphöns ett ännu nyttigare foder, har vi skapat ett ägg som gör gott för aktiva kroppar, säger Kronäggs VD Bengt Göran Andersson.

Det nya fodret är helt naturligt och påverkar inte smaken, Kronägg Aktiva smakar som övriga ägg i Kronäggs sortiment. Kronägg Aktiva har ett högt innehåll av Protein, Vitamin D, Omega-3 (EPA och DHA), Vitamin E och Selen.

– Kronägg Aktiva hjälper dig att återhämta dig snabbare efter aktivitet. Äter du Kronägg Aktiva som del i en mångsidig, balanserad kost i kombination med regelbunden motion och en hälsosam livsstil orkar du mer och mår bättre, säger Christer Rosén, expert på ägg som näringskälla och produktutvecklare inom livsmedelssektorn, som varit med och utveckla Kronägg Aktiva

SM214 Kronägg a1509c62f33e79d1_org