Snygga 3D-effekt med frigolitskyltar

Publicerad
2014-03-06
Skribent
Redaktionen
Ämnen
3D-print

Att värna om sitt personliga kontaktnät i affärsvärlden är viktigt, och det var genom sina kontakter, som Systemtext fick reda på att Ackordcentralen i Lund inför öppningen av deras nya lokaler behövde skyltas upp. Resultatet blev två snygga ca 40×80 cm frigolitskyltar med akrylfront

Med sin 3D-effekt är skyltarna något utöver det vanliga och väcker definitivt uppmärksamhet. En av skyltarna sitter bakom receptionsdisken och den andra i konferensrummet. Fördelen med frigolitskyltar är att de ligger bra till i pris och lämpar sig på kontor där man med hjälp av inomhusbelysning snyggt kan understryka företagets varumärke. Dessutom går de lätt och snabbt att montera.

Frigolitskyltar kan skapas i olika storlekar och enligt företagets logotyp. Materialet gör att skyltarna är lätta och mycket lämpliga för både kontor, mässor och utställningar. Istället för en traditionell eller en graverad skylt skapar frigolitskylten med sin 3D-effekt ett snyggt och elegant sätt för ett företag att visa upp sitt varumärke.
Skyltarna värmeskärs och kan därefter lackeras om så önskas, i valfri färg. Allt enligt ett pressmeddelande från Systemtext.

SM114 Snygga 3D Systemtext Ackordcentralen6