Kongsberg C-serien möter framtiden

Publicerad
2014-03-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

SGIA blev platsen för den globala lanseringen av den nya Kongsberg C, en ny digital efterbehandlingsserie. Lanseringen ägde rum i oktober förra året i Orlando Florida, USA.

– Det här är inte bara ett nytt Kongsbergsbord; det är en helt omskapad och omgjord plattform för Kongsbergs efterbehandlingssystem. Vi kallar detta C-serien efter ett årtionde av den mycket framgångsrika och välkända Kongsberg X-serien, säger en entusiastisk Steve Bennett , Esko Digital Finishing Business.
– Bland de många bra och nya funktionerna, kommer en att vara den innovativa traverstekniken, som ger C64 den snabbaste produktionshastigheten i kombination med högsta kvalitet och precision i kapning och styrning jämfört med alla andra system i samma storlek.

Lika imponerande är Kongsberg C, när det gäller mångsidig display och funktionella applikationer. Allt detta gör det lätt att använda maskinen; alltifrån nya, enkla gränssnitt för att enkelt byta verktyg på bordet.
På SGIA visade Kongsberg dels C64-modellen (3210×3200 mm) som i storlek motsvarar dagens storformatsutskrifter, dels C60-modellen (3210×1600 mm)

SM713 Esko_Kongsberg C64_operator (3)