Iskall innovation

Publicerad
2014-03-21
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Det blev en multiförpackning för ölflaskor, som efter öppnandet kan fyllas med iskuber och förvandlas till en effektiv ölkylare, som belönades med utmärkelsen; Årets wellpappförpackning i den brittiska förpackningstävlingen UK Packaging Awards.
Den är tillverkad av Smurfit Kappa CRP, vilket är det nya namnet på Corby-baserade förpackningskonverteraren CRP Print and Packaging Holdings Ltd, som nyligen köptes av Smurfit Kappa UK. Det skriver tidningen Packnyheter.

Multiförpackningen är tillverkad för ölproducenten Miller Brands UK och innehåller 18 flaskor av Millers Genuine Draft. Den vattentäta wellpapplådan är försedd med en perforerar rivremsa, som frigör locket, varefter förpackningen kan öppnas upp likt ett dragspel och fyllas med iskuber eller krossad is. Wellpapplådans insida har en helt vattentät barriärbeläggning, som gör att inget smältvatten rinner ut.

En förpackning med kylmöjligheter att användas i hemmet, på grillpartyn, festivaler etc.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

IMG_4616