Stora idéer med begränsade resurser

Publicerad
2014-02-03
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

FINAT Young Managers Club (YMC), som är öppet för både YMC medlemmar och icke-medlemmar under 40 år, har hållit sitt andra toppmöte och det Hilton Hotel i Warszawa, Polen i början av november.

Sedan starten år 2009 har FINAT YMC-klubben vuxit kraftigt och utgör nu en dynamisk internationell grupp av 73 unga företagare från etiketterings- och märkningsbranschen.

– Dessa framtida ledare i vår bransch har en perfekt plattform i YMC, för att bygga upp ett internationellt nätverk med kamrater och kollegor som står inför samma utmaningar som de själva, säger Kurt Walker, FINAT president.

– Deltagandet i pedagogiska evenemang såsom YMC-toppmötet ger ett utmärkt tillfälle till utbyte av idéer och skapandet av starka professionella och personliga relationer, som kan hjälpa till att bidra till tillväxt och framgång i företagen och branschen som helhet.

– YMC medlemmarna brinner för branschen och dess arbete och passion är smittsam i unga företag, precis som det är i verkliga livet, säger Dana Kilarska, nyvald ordförande i YMC klubben.

Mer med mindre
Årets tema är Stora idéer med begränsade resurser och återspeglar den nuvarande bistra ekonomiska verkligheten. Att behöva åstadkomma mer med begränsade resurser kräver ett flexibelt företag med dynamiska och nya ledarskapsförmåga . Modeord som innovation, kreativitet, optimering och ledarskap måste förvandlas till operationell handling. Hur utformar och genomför man en innovationsstrategi? Hur man kan omvandla en idé till en säljbar produkt eller tjänst? Detta och många mer inspirerande och pedagogiska frågor kommer att avhandlas under YMC-toppmötet .

QR Stora ideer