Hexis-folierad London-buss

Publicerad
2014-02-07
Skribent
Eric Windahl

Denna magnifika buss, folierad med Hexis gjutna Chrome, kunde man se köra genom London på väg till Fespa-mässan förra året. Bussen var passande dekorerad med originalkonstverk av den internationellt kända artisten Insa och monterad av Papergraphics.

Folien, Hexis gjutna Bright Silver Chrome Gloss (HX30CHSBRB), tillhör den högkvalitativa, gjutna flerlagersserien som omfattar 75 färger och effekter. Chrome finns tillgänglig i en bredd på 1520 mm.

Alla produkter i serien har Hex’Press strukturerat adhesive samt PE-liner, för att göra appliceringen enklare och förhindra luftbubblor.

Hexis anses vara ett av de globalt ledande varumärkena inom utveckling och tillverkning av innovativa självhäftande lösningar. Deras produkter används inte bara inom kommunikations- och reklambranschen, utan ofta även av arkitekter och designers för dekorativa applikationer. Hexis exporterar nästan 50% av sin försäljning till ca 50 länder runt om i världen.

London buss