Fespa utökar ledningsgruppen

Publicerad
2014-02-27
Skribent
Redaktionen

 

Neil Felton går nu in i rollen som VD för Fespa, vilket gör honom ansvarig för den övergripande inriktningen av organisationens alla verksamheter, inklusive de globala utställningarna och evenemangsportföljen.

Roz McGuinness blir Fespas divisionsdirektör med ansvar för de europeiska utställningarna, inte minst flaggskeppet Fespa Digital och den nyligen lanserade europeiska Sign Expo. Här ingår även Fespas asiatiska arrangemang.

Dessutom har Fespa utsett Sean Holt till posten som generalsekreterare med uppgift att samordna Fespas kontakt med och stöd till de nationella föreningarna.

SM114 Fespa utökar sin ledningsgrupp Roz McGuinness  Neil Felton Sean Holt_2013 (3) Roz McGuinness Neil Felton och Sean Holt
SM114 Fespa utökar ledningsgruppen