3d-butik i Stockholm

Publicerad
2014-02-05
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
3D

Nyhetssajten 3dp.se har tidigare rapporterat om att Harrods och Currys är några av varuhusen i Storbritannien som kan erbjuda sina kunder 3d-skrivare i sitt sortiment; liknande satsningar finns också i Sverige . Nu har Creative Tools öppnat en renodlad 3d-butik i Stockholm; med allt inom 3d-print, scanning och mjukvaror.

Där kan både företag och privatpersoner få hjälp att hitta rätt utrustning utifrån deras behov. Man ska också kunna känna på den senaste tekniken både vad gäller material och utrustning, säger Creative Tools via deras hemsida.

– Vi ser det här som ett naturligt steg för att öka vår tillgänglighet och service mot kunden, säger Nicklas Jarl på Creative Tools.

Butiken kommer till en början fungera mer som ett showroom, och öppettiderna kan därför variera en aning. Det kommer vara möjligt att köpa allt som finns i deras webbutik i butiken, dock med fokus på mindre skrivare och hårdvaror.

– Med hårdvaran finns det ett större behov av att kunna se hur tekniken fungerar och vad man ska med den till, säger Nicklas Jarl.

Ja, vad man ska med tekniken till? Det beror nog på vem som frågar.

NicklasJarl_CreativeTools