Ny press möjliggör fler tryckjobb

Publicerad
2014-01-29
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

Den nya tryckpressen, Xerox Colour 8250, hjälper tryckerier att producera fler jobb med variabla data, enligt företaget. Tryckpressen är ett bra ekonomiskt val och är mångsidig nog att möta de krav och behov som finns inom marknadssegmentet. Den nya pressen läggs till en rad produkter för transaktionstryck som befäst Xerox position som marknadsledare inom variabeldatatryck.

Systemet klarar mellan 800 000 till fyra miljoner tryck per månad och producerar tryck med levande och skarpa färger. Tryckpressen undanröjer behovet av förtryckta upplagor, vilket låter tryckerierna erbjuda snabb och effektiv produktion av trycksaker som kontoutdrag, rapporter och fakturor samt direktreklam.

SM513 Xerox Colour 8250 9ecfe7b667c129cc_org