Omforma etiketten – ett Finat-tema 2014

Publicerad
2013-11-08
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Den internationella sammanslutningen för den självhäftande etikettindustrin; Finat planerar för sitt Teknik-seminiarium 2014. Organisationens senaste tre seminarier har blivit stora succéer med ca 200 deltagare varje gång. Nästa års seminarium äger rum den 5-7 mars och återigen kommer den att hållas på Fira Palace Hotel i Barcelona, Spanien.

Finat-ordförande, Kurt Walker, kommenterar:

– Den självhäftande etikettenbranschen utvecklas ständigt, och självhäftande material förblir den mest mångsidiga alternativet för produktmärkning och -dekor.

– På vårt Teknikseminarium 2014 kommer vi att fokusera på temat; omforma etiketten. Detta kommer att innefatta en översyn av den nuvarande tekniken och de nuvarande marknaderna för självhäftande etiketter, liksom de senaste trenderna när det gäller råvaror, etikettkonstruktion, tryckning, konvertering och applikationer för självhäftande etiketter.

Deltagare kommer att uppdateras på ett brett spektrum av frågor, såsom lagstiftning, materialvetenskap, konverteringsteknik mm. Branschexperter kommer att stå för presentationerna och även ge praktiska råd för att hjälpa delegaterna göra sina egna verksamheter mer effektiva, produktiva och lönsamma.
s.25 Inför FINAT 2013
Kurt Walker