Visma erbjuder arbetskläder

Publicerad
2013-10-22
Skribent
Eric Windahl

Visma har nu även en kollektion arbetskläder i sitt sortiment, efter ett avtal som tecknats med Kwintet och varumärket Wenaas.

– Arbetskläder har haft stor efterfrågan bland våra kunder, och vi är därför glada över att kunna presentera Kwintet som ny leverantör. Detta är ett starkt avtal som kommer att göra skillnad för våra kunder, säger Henrik Salwén, VD för Visma Advantage.

– Vi såg en spännande ny möjlighet i att samarbeta med Visma Advantage, som har en bred och växande kundbas. Med Visma Advantage som samarbetspartner kan vi bearbeta marknaden på ett nytt sätt, säger Marko Ruotsalainen, Key Account Manager på Kwintet Solutions.

De som är kunder hos Visma Advantage får tillgång till ett helt nytt avtalsområde med bra priser och villkor i och med avtalet med Kwintet.